FAQ

U zavisnosti od prirode samog zahvata, cena svake pojedinačne operacije može da varira od slučaja do slučaja. Kako bismo ustanovili tačan iznos za Vašu intervenciju, neophodno je da se prvo zakaže konsultativni pregled sa dr. Vladislavom Ribnikarom. Pregledi se isključivo rade uživo. Kontaktirajte nas putem 062668222 i zakažite Vaš prvi pregled.

Opercija nosa (septorinoplastika) se radi u opštoj anesteziji i u proseku traje oko 5 do 6 sati. a može trajati i duže.
Sekundarne operacije nosa uglavnom traju oko 7 do 8 sati, ali i one mogu trajati duže.

Trajanje operacije Facelift velikim delom zavisi od zahtevnosti kože, kao i od regija nad kojom se ovaj zahvat izvodi.

Kada su u pitanju pregledi vezani za rinoplastiku, neophodno je poneti RTG snimak nosnih kostiju, spreda i iz profila.

Što se tiče pregleda za ostale procedure, ništa Vam nije potrebno. Međutim, uvek je poželjno poneti odštampane primere rezultata koji Vam se najviše sviđaju.

Bol je jako individualna stvar i zavisi od vrste operacije. Po statistici naših pacijenata, bolovi u post-operativnom toku operacije grudi su intenzivniji nego bolovi u post-operativnom toku operacije nosa.

U zavisnosti od vrste operacije, pacijent bi trebalo da se suzdržava od težih fizičkih aktivnosti najmanje mesec dana, ukoliko se radi o zahvatima vezanim za kapke, liplift.

Ukoliko je urađena operacija grudi ili operacija nosa, u tom slučaju neophodno je sačekati i do dva meseca, pa tek onda se vratiti redovnim fizičkim aktivnostima.

Imate li još neko pitanje?